Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan visst fortf. bara skriva till dig... men om jag inte ska fortsätta att vara en blocked artist så får det väl komma ut den här gången.


samlade rådiga råd

knyt upp
de mjuka
sammets-sambanden

saxa stämbanden

sluta sammanträda och samråda
sluta samspråka i burspråket

spara bara
det singlande vinande minnet

av

den metalliska samhöriga
samklangen
i samröret
under samtalet

























Fri vers av myggan
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-09-09 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

myggan