Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd för tåget

Jag går
på en övervuxen tågräls
syllarna av trä
är murkna och grå
på ett ställe
har till och med ett träd
vuxit upp
mitt i spåret
men jag är fortfarande
rädd för tåget




Övriga genrer av myggan
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-08-12 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

myggan