Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förbjudna texter

 

 

Texter som man inte vågar publicera!

Tankar som man inte våga tänka högt!

Sanningen som man inte får tala ut!

 

Texter som är skrivna ur mörka tider

Rastlösa tankar

Rastlösa känslor

 

Texter som beskriver hur man själv har knullat andra

Texter som beskriver hur man knullat sig själv

Texter som beskriver hur man själv blev knullat av andra

 

Texter om hur man blev tvingat att hata samhället

Texter om hur man vill dödar och hämnas på alla

Texter om hur man till sadist blir 

 

Texter ur en sönderslagen själ är skrivna

Texter ur sönderslående drömmar är skrivna

Texter ur sönderslagna besvikna känslor är skrivna

 

Texter ur flykten i den okända

Texter ur ensamhetens dödlighet

Texter ur åldrandes besvikelse och förnedrandet

 

Hatande texter som pekar på sig själv

Hatande texter som pekar på samhället

Hatande texter som pekar på landet

 

Texter som hatar politikerna och politiken 

Texter som hatar ideologiernas lögnare

Texter som hatar den slaktare religionen

 

Man inte får kritisera, protestera mot demokratin

Alla länder, religioner är tvång demokratiserat av väst

Alla människorna måste tänka demokrat annars döden väntar!

 

Dikter!

De förbjudna dikterna!

Talar sanningen och ur vekligheten är skrivna                                       




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2023-03-27 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP