Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÖTT TRÖTT TRÖTT

Återigen kan jag inte sova.
Vad som håller mig vaken vet jag inte,
jag var ju så trött hela dagen.
Som alla dagar,
ändå får jag aldrig någon sömn.

"Du behöver återhämtning"
Jo tack, jag vet.
"Kroppens celler reparerar sig under sömmen"
Jo tack, jag är medveten om det.

Så problemet kvarstår -
Varför kan jag inte sova?
Jag ägnat mycket tid åt den frågan.
Hela dagarna.
Ja, också hela nätterna.
Min undran får inget svar.

Jag börjar bli leds på det hela.
För att inte säga trött.
TRÖTT TRÖTT TRÖTT!
Börjar tröttna på att vara trött! 

Googlar sömnbrist och får veta
att jag kommer dö i förtid,
i hjärt- och kärlsjukdom.
Tack! Det kommer få mig att somna gott.

Lyckliga äro de som sova får!
Jag fantiserar om att slå er alla på käften.
Ni som vilar huvudet mot kudden
och somnar ögonblickligen.
Som jag hatar er!!!
Ni provocerar mig!!!
Tack och god natt era jävlar!!!

Jag ligger kvar här och stirrar i mörkret.
Fortsätter att vara trött...
TRÖTT TRÖTT TRÖTT!




Övriga genrer av Människohare VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-28 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP