Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst för en dag

Jag har mig själv att skylla
men hur många anklagelser
kan man rikta mot sig själv

Det finns ingen tydlig förövare
det är omständigheter
som raserat min självkänsla

Jag plockar upp ett fallet höstlöv
inte beskyller det trädet för sin död
En försonande tanke som ger tröst just idag




Fri vers av Människohare VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-23 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP