Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Slut skrapat!

 

 

Utan ett ansikte

Är

Man skrapat och till en dimma skapat

 

Utan drömmar

Är

En människa skapat som en mask

 

Utan själ

Är

En människa skrapat och förstört

 

En skrapad själ

Vandrar

I livets dimmiga väger utan själ

 

En skrapad dröm

Försvinner

I de glödande färgarna utan stop

 

Ett skrapat ansikte

Talar

Hes och blek utan ord

 

Jag är skrapat och förstört!

Av dig och mig och av andra

Av fobier och kollapsar inom mig själv

 

Original är man tills han blir skrapat

Masken faller!

Lögnarna talar!

 

De maskerade oss!

Skiter i kärlek och bygger om oss till hat centrum

Skiter i rättvisa och gemenskap!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-03-29 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP