Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänk slutet!

 

 

Tänk!

Och

Tänk igen!

 

Tänk!

Om!

Och om igen!

 

Tänk still!

Tänk transpirerat!

Tänk drömlik!

 

Tänk himmelen!

Tänk stjärnorna!

Tänk galaxen!

 

Tänk hav!

Tänk skog!

Tänk fåglar!

 

Tänk skapelse!

Tänk liv!

Tänk döden!

 

Tänk slutet!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-03-29 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP