Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivlusten tillbaka


åh vad jag saknat!

orden

att skriva


för mig

för dig

för oss


att fantisera

botanisera

artikulera


ur hela alfabetet

som ligger 

öppet lockande


orden är andetag

som skapar

sin egen symfoni


att kommunicera

på denna platå

beskriva världen


med bokstävers magi


öppnar upp

helar 



- tack











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-30 13:51



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Briljant vackert skrivet.
Orden mycket hoppfulla glädjande.
2023-03-30

  Solstrale VIP
Vackert och bejakande, med positiva utrop som ger kraft och inspiration!
2023-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP