Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

utan dig
gråter natten
dagen böjer sig under bördan
floderna torkar ut
bergen bleknar
vårängen tvekar
och duvan sitter tyst

utan dig
lider allt




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-02 09:01



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Välskrivet må jag säga! Fler än en tolkning är för handen. Jag tänker ’dig’ som en kvinna. En pålitlig tröst i livet.
2023-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP