Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen av en grönska

Vår smakar vår
rent som ett spädbarns uppsåt
vatten utan klor.

Någonstans i mitten
möts de minnen jag har
av det som växer
och det som växer
som minns hur man gör
och blommar utan att fråga.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-04-02 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP