Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erfarenheternas halkskydd

 

 

Att leva
är som att stå på en vippbräda
den går upp och den går ner
ständig balansgång

genom åren som gått
har det hänt
att jag förlorat fotfästet
och ramlat av

balansen har blivit bättre
men för säkerhets skull
är den numera försedd
med erfarenheternas halkskydd

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-04-03 09:52



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Att vandra i livets osäkra land
kräver halkskydd på ibland…
Klokt tecknat!
2023-04-06

  Kajan VIP
Ibland vore det skönt med både hjälm och halkskydd : )
2023-04-05

  Eva Helene VIP
Kloka ord som alltid från din penna.
2023-04-04

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla bilder om hur det är
att ta sig genom tillvaron.
2023-04-04

  Blomma-Stjärna VIP
haha, ja - säkerheten ökar när erfarenheten för talan!
2023-04-04

  Gunnel Eriksson VIP
Detta år är halkskydd en nödvändighet.
Bra liknelse.
2023-04-04

    Lena Staaf VIP
Väldigt träffsäker bild!
2023-04-03

  Kungskobran VIP
Ja så är det, man lär sig mest av sina misstag
2023-04-03

  Respons VIP
Bättre hel- än halvgarderad!
2023-04-03

  Solstrale VIP
Poesin fungerar bra som guide genom dagarnas skum!
2023-04-03

  Maria Sundelin VIP
Ta ett par stödhjul också
Kramar
2023-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP