Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Per Biskoplig ofelbarhet - Anno 1666


Medeltida sadism




färgen i ansiktet försvann
men ögonen blev mörkare
för varje våldsamt rapp


Anklagelserna sved värre
än taglet som rev upp
blod ur revor av klänning
till församlingens tigande


inte en tår fällde hon, inte
ett ljud kved hon men död

Dog hon på knä, vild i blick







Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-04 00:54



Bookmark and Share


  Koloristen
Medeltiden var inte så illa. Värre blev det efter 1789.
2023-04-06

  Monika A Mirsch VIP
huh, detta är den äkta sadismen ...
2023-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain