Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets träd

 

 


Jag är som ett träd

en del årsringar är breda
andra knappt synliga

barken har ganska djupa fåror
inristade hjärtan pryder stammen

bladen sitter tätt på grenarna
förutom på en som har vissnat

starka vindar har skakat kronan
men rötterna står stadigt i myllan

Jag är som ett träd

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2023-04-07 10:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Viktigt med en stadig grund som håller i alla väder...
2023-04-29

  Eva Helene VIP
Fin och gripande bild!
2023-04-13

  Feminaz
Fint med orden om inristade hjärtan i stammen <3
2023-04-12

  Solstrale VIP
Underbart vacker metafor!
2023-04-12

  Sparvögat VIP
Vackert vilar själens träd och
bär på livets minnen…
2023-04-10

  Anya VIP
Fin allegori.
2023-04-09

  Kajan VIP
Det är fint med träd, och de blir finare med åren.
2023-04-08

  Blomma-Stjärna VIP
ett grenrikt träd med djupa rötter
2023-04-07

  Olof Lagerhorn VIP
En fint utvecklad bild som visar på
livets gång, och dess olika sidor.
2023-04-07

  Maria Sundelin VIP
En bra liknelse av livet
Kramar
2023-04-07

    Lena Staaf VIP
Vacker liknelse! Gillar särskilt de inristade hjärtana.
2023-04-07

  Kungskobran VIP
Fin liknelse, roten är trädets viktigaste gren.
2023-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP