Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörk humor


Hjälpmedel

Tvivlet inledde nattens passion. Ett mörker utan slut. En del dansade i trance. Några frågade gud om lejonets sol. Medans hettan översteg dagen. Fångade Gud vår Herre och Fader anlätet hos ett fåtal hårt arbetande och kämpande män med dikeskantens vackra och planlagda smörblommor. En postbil körde förbi med gamla vinterhjul. Tyckte väl snön komma vräkandes. Men solen vaggade sig själv ur denna svåra oärliga morgon. Till en eftermiddags effekt av brännvin, sång och euphorier. En tokig man sa en gång. En dag för länge sedan i min barndom tycktes jag tokig därtill. Så planläggdes äntligen den Engelska kanalen i Norrbotten i Boden. Det tycktes roligt och det tycktes säga äntligen, äntligen gott folk... Musik i lurarna...




Fri vers (Fri form) av JohnMattias
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-04-09 07:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JohnMattias
JohnMattias