Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

t.d

tidernas tid är över sedan länge,
flaggskeppet är på havets
botten.

vi befinner oss i
en tid mellan tid,
ett vakuum mellan åren.

det är obeskrivligt mörkt
att inte ha tiden
med sig.
att inte kunna luta sig
på dess genomskinliga
gestalt.

ditt hår är så vackert
i denna tid,
som en aprilskur
under klar himmel.




Fri vers (Fri form) av Ludvig Sandell
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-10 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Sandell