Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill fly detta, jag vill slå sönder allt det vackra i min väg. stoppa mig inte.


french exit

jag är viskaren,

jag viskar i natten.

kring en bädd av oljade rosor

kryper jag.

jag är en produkt av min och din

delade fantasi,

ett fragment av

en illusion

-

(min röst är så tyst,

jag hörs inte

under maskinistens

tunga slägga)

-

illusionen är

omnipotent,

jag undkommer inte

dess snäva vilja.

-

(genomskinliga

gathörn,

ansikten

fyllda av sorg

som inte är deras.)

-

jag ser allt,

jag ser igenom

plasten, filmen.

jag ser igenom

det dragerade

fönstret

av vår jord.

-

jag är synaren,

jag synar er i

natten.

jag ser igenom

allt

som ni inte

vill säga.

jag ser er,

trots att ni

inte vill synas.




Fri vers (Fri form) av Ludvig Sandell
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-04-13 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Sandell