Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elegi

april solens
långa trista
leende,
hänger över
ditt huvud
likt
en gloria.
-
tiden av
vår sorg
kan vara över,
vill du inte det?
kniven är blodig
på golvet,
men jag
förlåter än.
-
jag förlåter
dig
trots
det var du
som högg.
jag förlåter
dig
och ger dig
all världens regn
så att
bördig jord
skall vara
det enda du
känner.
-
din gravplats
skall aldrig
bära döda
rosor
när du
har mig
vid din
sida.




Fri vers av Ludvig Sandell
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-10 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Sandell