Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnad

jag förstod

mig aldrig på

tystnaden

förens ljudet

blev för högt.

-

det är tystnaden

som håller mig varm,

och kyler mig

efter mitt begär.

-

tystnaden

är att älska

någon,

älska någon

tills allting

blöder,

och skriker efter

mer. 

-

tystnaden

är obeskrivlig

men orden gör

sitt bästa.

-

tystnaden

är mitt

innanmäte,

även mitt

yttre skal.




Fri vers av Ludvig Sandell
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-08 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Sandell