Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


haiku12apr23

Morgon i april

Solens strålar skingrar

dansande älvor




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-12 07:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Täxten samt bilden känns som om själen svider av längtan till den brinnande hett etterlängtade sommarn...
2023-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP