Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytspänning

Du säger ett Du där!
och ser mig
ett skal
ett kanske
ett sedan
ett en gång
ett då.

Färg läcker åter i världen in
jag ser att det läcker ur mig.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-12 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP