Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tidig morgontimma

 

 

Famnade morgonen
med nyvakna händer

redo att möta dagen

solens bleka strålar
lyste vid horisonten

himmelen blå och oskuldsfull

kommer det mörka moln
innan dagen är slut

var i alla fall morgonen ljus
och vackert blå




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2023-04-17 09:56



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Det gäller att rikta blicken, och söka ljuset; det är viktigt.
2023-04-19

  Eva Helene VIP
Så härligt livsbejakande detta!
2023-04-18

  Sparvögat VIP
Så fint du tecknar ljusets morgon ~
som bär mörka skuggor…
2023-04-18

    Lena Staaf VIP
Att minnas det ljusa och fina även när det mörknat på. Det är ett sätt att må bra!
2023-04-17

  Kungskobran VIP
Himmeln lyser klar
men det blir regn några dar
men vad gör de
när kärleken finns breve
det är bara att luta sig fram
och drunkna i min famn

2023-04-17

  Blomma-Stjärna VIP
carpe diem - du fångar morgonens sköna himmel och den sysnen kan inga moln ta ifrån dig!
2023-04-17

    Påfågel
andas
friskt
glädje
2023-04-17

  Anya VIP
Härligt om att se det positivt i livet. här lyser solen, ljuvligt. Men jag föredrar växlande molnighet.
2023-04-17

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att en bra och skön
morgon, kan vara något som bär en
genom dagen.
2023-04-17

  BenGust VIP
Himlafajans.
Och så lättandad luft om morgnarna.
2023-04-17

  Öknens Ros VIP
Man får glädjas åt det ljusa så länge det varar, att uppskatta allt det som vi får ta del av i naturen.
2023-04-17

  Maria Sundelin VIP
Ja vädret vänder snabbt nu i april
Kramar
2023-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP