Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur diktsamlingen Vid regnbågens färger


lätta fötter på stund

’hon går i min famn
en annan hamn
än den i ruffen nyss
snarare kabyss
tassar tyst
varsam
viskar
i det öra
utan att störa
gjort att höra
lärdomar sköra
ska omgjordat göra

få fötter dansa vals på stund
kanten till fontänen rund
trippar till stepp
för att få grepp
om ord ur den läpp
som flyger och far
drar
virvlar rar
snurrar i ring
sving inför landning
måttar med blicken
seglats visavi på pricken
gammelrosa stillsamma klicken’




Fri vers av Anna-Karin Aspersand
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-17 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Karin Aspersand