Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjuv

Detta är ett hål jag inte själv har grävt
skammen för ett namn
skammen för en kropp
skammen för den man
som är som folk
men ej för mig.

Ge mig jorden tillbaka, tjuv
så får jag fylla igen mitt hål
jämna till en stadig grund
och plantera på dess plats
vilda, otyglade blomster,
tämjda för ingen,
stolta i sig själva,
mina sanna sälsfränder.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-04-18 06:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP