Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår


taltrast. taltrast.
kolifink, kolifink
Svitjod! Svitjod!




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-18 22:40



Bookmark and Share


  Respons VIP
Sexordsdikt som ramar in kakafonin inom fågelvärlden (och människovärlden?).
2023-04-20

  TrollTörnTrappan VIP
...intressant hur punkterna kommer att ersättas av utropstecken!!

Låter lite som "ni talar bra latin"?

2023-04-19

    Lena Söderkvist VIP
Kvidder i gamla Sverige. Äntligen. Förstår ditt glädjeskutt.
2023-04-19

  lodjuret/seglare VIP
Spartanskt skall det vara, om det något skall vara. Sparta är en stad i Gr
2023-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP