Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fatta avgörande beslut

 

 

När jag känner mig vilsen 
och måste fatta avgörande beslut
lägger jag ett anteckningsblock
på skrivbordet

skriver ner tankar och känslor
för att inte förhasta mig

på den ena sidan står de positiva
på den andra de negativa

efter några dagar 
läser jag det som är skrivet
och kan fatta ett beslut
som är väl genomtänkt

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2023-04-19 10:21



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så eftertänksamt och klokt! Något att ta efter.
2023-04-26

  BenGust VIP
Ja, ett icke övertänkt beslut kan lätt leda till ett till och att sen få allt tillrätta kan vara knepigt.
2023-04-23

  Anya VIP
Klokt och ett bra tips. <3
2023-04-20

  WyS VIP
Bra att få reflektions tid!
2023-04-20

  Eva Langrath VIP
Klok strategi.
2023-04-20

  Respons VIP
Låter som en klok strategi.
2023-04-20

  Blomma-Stjärna VIP
enkelt o klokt råd fångat med några väl valda ord
2023-04-19

  Kajan VIP
Låter klokt att ej förivra sig, och riskera att förvirra sig, och förirra sig.
2023-04-19

    Ett utkast
Jag har fattat ett mycket väl genomtänkt beslut för att minska handeln med oliver och öka handeln med bilar och vitvaror. Men det ör väl upp till folk att lära sig att förstå vad som är rätt och fel. Så står det säkert i någit brev.
2023-04-19

  Kungskobran VIP
Jag lyssnar på min magkänsla, ibland blir det fel men jag känner mig nöjd ändå
2023-04-19

  Glitträ VIP
Som att sova på saken inte fel
2023-04-19

  Sparvögat VIP
I vishet talar du ~ beslutens vila
så famnas…
2023-04-19

  Öknens Ros VIP
Ett klokt sätt att avgöra vilket beslut som ska tas.
2023-04-19

  Maria Sundelin VIP
Klokt tillvägagångssätt
Kramar
2023-04-19

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att väga olika
alternativ mot varandra, innan
man tar ett beslut.
2023-04-19

  Flicis VIP
Tackar för dessa tankar. Tror jag ska börja göra det samma. För vid min ålder börja en bli väldigt glömsk.

2023-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP