Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rent teoretiskt kanske inte men esoteriskt...?


E=mc2 i en partikelslunga




- allt gott rymmer mer ont i kvadrat
per matematisk definition än summan
av önskan delat på roten ur drömmen


Om man räknar med att ömsesidig
kärlek faktiskt är en sann konstant







Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-20 00:08



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en matematiskt obegåvad kommentar: om ömsesig kärlek: 1x1 eller, med andra tecken, ett i kvadrat blir ett. Det kallar jag konstant för sann kärlek.
Tack för texten som fick mig att tycka till!
2023-04-20

  MagisterZ
En vacker och underhållande kombo av vetenskapligt och poetiskt språk. Bravo!
2023-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain