Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små ord med stor betydelse

 

 

Att förlåta och försonas

förändrar inte det förflutna

men har stor betydelse för framtiden




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2023-04-21 09:38



Bookmark and Share


  Susen VIP
Kloka ord här fint framfört
2023-04-27

  Eva Helene VIP
Just så, värt att minnas!
2023-04-26

  Gunnel Eriksson VIP
Så sant och klokt!
Livserfarenhet paketerad på
tre rader.
2023-04-26

  BenGust VIP
Små ord kan ha stor dignitet och bli till ett stort steg framåt.
2023-04-23

  Kajan VIP
Livsvisdom; men ofta svår att uppnå.
2023-04-23

  Respons VIP
Kloka ord!
2023-04-22

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt om något viktigt som
håller ihop tillvaron.
2023-04-21

    Music mind VIP
Kloka ord. Svårt ibland, men kloka ord.
2023-04-21

    Lena Staaf VIP
Att kunna förlåta och försonas är stort och kräver mognad och att man kan lyfta blicken från sig själv.
2023-04-21

  Öknens Ros VIP
Att förlåta eller förlåtas är ödmjukhetens signum.
2023-04-21

  Kungskobran VIP
Jag kommer i håg när jag var liten och man beordrandes säga förlåt sade, Förlåt
(mitt namn är plåt) ohörbart.
2023-04-21

  Maria Sundelin VIP
Både det förflutna och framtiden påverkar
Kramar
2023-04-21

  Sparvögat VIP
Förlåt ~ i skönhet målar du ordet…
2023-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP