Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig naken

för dig naken
en yta sprucken
ljusspår genom själens väv
den bräckta källan

...

för dig chosefri
ett öppet fönster
vanlighet och helighet
den läckta värmen

...

för dig modig
trampet av små telningar
penslarnas och pennornas
den djupa längtan

delad




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-21 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP