Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Chromatodysopia

 

Optikern fastslog

min yttre och inre syn

störde färgblindhet

kärlek jag såg rosenröd

visade sig vara svart

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-11 23:18



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Klockrent och träffsäkert fångat!
2023-12-06

  Öknens Ros VIP
Svartsyn har man hört talas om, men det är ju en annan femma.
2023-09-12

    Sefarge VIP
Kort-klok synliggjord vers!
Som så oftast från denne
skrivare.om yttre rosen
färgning. Som vid inre
påseende ändrades
till mörk svärta
Av olika or-
saker?





2023-09-12

  överlevaren VIP
Eller var det svartsjuka, besvärlig åkomma som svartmålar…..
2023-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP