Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resterna av dig

På en piedestal
har någon satt
resterna av dig
vackra gråsten
för stor för ett ljus
som gör hån av ett liv
helt och komplext
som du




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-04-22 09:28



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
Det som blir kvar. Du förmedlar känslan väl.
Raderna rymmer mycket
2023-04-22
  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP