Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SE LJUST

Optimisten ser ett ljus som inte finns hos många

Pessimisten fortsätter blåsa på ljuset för att stänga av det

Trots själföroreningar

Renhet står kvar där nånstans 

Se ljust bland mörkret runt omkring

 

 




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-08 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP