Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi dör med heder SA HON!

 

 

Hon!

Lever

I mina drömmar

 

Någonstans

Djupt

Inne i min själ och mina tankar

 

Hon!

Jämt tilltalar mig

Din dikt idag skall handla om det och det

 

Hon!

Bestämmer

Över orden och teckningen hur skall de synas ut

 

Jag är bara en robot

En skrivmaskin

En förmedlare som talar flytande fem språk

 

Hon!

Säger

Att många poeter kommer att bli sura och arga

 

På hur du tänker

På hur du skriver

På hur du drömmar

 

Bli inte ledsen!

Bli inte deppig!

Bli aldrig till bruten och sönder!

 

Skit i allt!

Skit i censuren!

Tyck synd om som inte vågar stå för sin frihet

 

Jag är med dig så länge du orkar och skriver

Jag är din högre hand så kör hårt

Tills vi slocknar tillsammans för evig

 

Hon siar djupt och långt in i tiden

Blod, blod, blod och blod

Krävs för vår frihet

 

Vi är inte de första i sin kamp för sin frihet!

Vi kommer inte heller var en av de sista i sin kamp!

Man står för den man är och tror på!

 

Vi dör med heder!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2023-04-24 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP