Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet och åldrandet

 

 

Jag omfamnar livet och åldrandet
med öppna armar

glad och tacksam över att känna livsglädje
i pensionärslivet

nyfikenheten är en drivkraft
som ger erfarenheter och visdom

är i ständig rörelse
mellan det som är gjort
och det som skall göras

söker svar på frågor
stora som små

jag omfamnar livet och åldrandet
med öppna armar

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2023-04-24 10:04



Bookmark and Share


  Susen VIP
Underbart. Dina ord inspirerar
2023-04-27

  Lottie Ålhed VIP
Härligt!!
2023-04-27

  Blomma-Stjärna VIP
kloka ord av en klok kvinna som vet att livet är en gåva
2023-04-27

  Eva Helene VIP
Vilken sund och klok inställning!
2023-04-26

    Lena Staaf VIP
Ord som ser till det som finns att glädjas åt på ålderns höst. Så länge man är frisk går det bra, svårare om/när man drabbas av sjukdom.
2023-04-25

  Kungskobran VIP
Det är skönt att vara hyggligt frisk, då är det lättare att vara på gott humör
2023-04-24

  Olof Lagerhorn VIP
Tänkvärt och välskrivet om att varje
ålder öppnar upp nya insikter
och erfarenheter.
2023-04-24

  Öknens Ros VIP
Sluta aldrig vara nyfiken, ej heller vetgirig, kunskap är en källa till visdom.
2023-04-24

  Eva Langrath VIP
Fin inställning till åldrandet.
2023-04-24

  Respons VIP
Låter som nyfikenheten och rörelsen är nyckelord för en god tillvaro på äldre da'r.
2023-04-24

  Sparvögat VIP
En fin vishet att bära med sig ~
på livets väg…
2023-04-24

  Maria Sundelin VIP
Låter som en bra inställning
Kramar
2023-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP