Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spikarna och människan

Minns du spikarna
eller slog du på en höft
när du naglade henne vid trä
ord och stål, ord av stål
se, nu kryper de ut
spikarna och människan
lämnar korset, nuddar mark
finner benen som kan bära
fötter som kan springa,
barnet som du gjorde
barnet som du tog,
och en egen väg att gå
vedergällningen: självkärleken.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-04-24 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP