Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April min älskade

skuggorna glider stilla
över ekbacken
hennes vackra hals
är översållad av vårens ivrigaste sippor
de blå ögonen glittrar betagande mot mig
ha ha jag älskar ditt rufsiga hår
April du är så vacker




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-25 13:07



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Besjälad vårerotik som får mig att tänka: det var en gång…
2023-04-25

    Sefarge VIP
Jaa sannerligen härligt!
Gäller passa på att
njuta innan Valborg
eldas upp till 1:a Maj
;)


2023-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP