Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd Ballong

Pojken har en röd ballong
bunden runt sin hals och sitt namn
den lyser nästan
du lyfter nästan
säger man och ler.

Under mark
rör sig fötter av bly
rör sig kön mot BUP
nästan inte alls.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-04-27 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP