Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika perspektiv på tillvaron

 

 

 

Livet är som en tavla

penseldrag vid penseldrag

 

på nära håll

ser man detaljerna

 

på avstånd

ser man helheten




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2023-04-28 09:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...bra beskrivet...
2023-05-07

  Kajan VIP
Det är intressant med perspektiv; med erfarenhet kan man betrakta ur olika; det är svårare som ung.
2023-05-02

  Eva Helene VIP
Så sant och fint du skriver!
2023-05-02

  Eva Langrath VIP
Stort innehåll med få ord.
2023-05-01

  Sparvögat VIP
I vackra penseldrag målar du
livets mångbottnade färger…
2023-04-29

  Respons VIP
Visst är det så. Fyndigt observerat!
2023-04-29

  Blomma-Stjärna VIP
Viktig text
- att kunna skifta synsätt - kunna lyfta blicken
- att träda tillbaka från vanan, traditionen och vardagen och finna nya betraktelsesätt av livet
2023-04-28

  Margit Grell
Viktigt för perspektivet är att kunna ta ett steg tillbaka. Bra skrivet.
2023-04-28

  Anya VIP
Så fin text. Tänker på både Zorn och Lerin här. när man står nära ser man bara penseldrag och färg, men när man backar kommer helheten. Så fantastiska upplevelser. Tack för att du påminner.
2023-04-28

  BenGust VIP
Genom omsorgsdetaljer sätts de avgörande punkterna för helheten.
2023-04-28

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att tidens gång
lägger till nya perspektiv.
2023-04-28

  Kungskobran VIP
Det är de små små detaljerna som gör det…. som Povel Ramel sjöng
2023-04-28

  Öknens Ros VIP
Så rätt, perspektivet avgör vad man ser.
2023-04-28

  Maria Sundelin VIP
Bra beskrivet
Kramar
2023-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP