Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om ens ingressen gick at minnas, ack så mycket...


Väckt ur en medeltida dröm



ljuset fladdrade oroligt i det kalla draget
så texten försvann, han kom av sig, drog
en tom suck och försökte igen

tystnaden var lika stum som den var kall


lågan stod still en längre stund nu, han
slukade slutet av texten med andan hårt
hållen inne, ögonen glänste svarta, vilda



Ljuset slocknade, boken slog igen med
en torr duns som en bokstavlig punkt







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-28 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP