Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lockad milsvida vilse från sina sinnen


Skogstagen



hon vände honom ryggen direkt men
med ett leende som strök över axeln

skuggan av det räckte, han hade sett
henne i ögonvrån just före, gäckande
full av löften om hisnade vackra ting



Svansen släpade hon illa dold längs
stigen där dimmorna slöt sig om allt







Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 65 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-29 00:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
De tmärklia med människor att trots att de ser på samma saker, de ser andra saker än en själv, känner egna saker, som int är ens egna känslor. Texten minner om att du o den är lika olika
2023-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain