Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

Tänk om jag kunde berätta om dig. Om vem du var och vem du var för mig. Jag skulle berätta att du kändes som min vän även om jag kanske inte var det egentligen. Jag skulle berätta att vi delade hemligheter med varandra. Att vi alltid möttes med leenden. Jag skulle berätta hur ledsen jag blev när du försvann. Jag skulle berätta om din smärta när du förlorade ditt liv. Att jag kände din smärta. Att det gjorde ont i mig. Jag skulle berätta att du var en fin människa. Jag skulle berätta att jag saknar dig och att jag hoppas att du läser det här.




Övriga genrer av Jess1
Läst 75 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-01 05:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess1
Jess1