Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt syre

 

Du gav mig liv när jag gav dig allt.

Jag fanns

genom dig

För du var mitt syre, du var mitt liv.

Men jag

jag var bara din skugga

så nu

utan dig

finns jag ej




Fri vers (Fri form) av Jess1
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-13 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess1
Jess1