Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ground

 

Jag köper mat i bland

och jag sänker blicken

och tittar ner i marken

när jag möter folk

och hoppas

att dom inte ska hinna se

hur ful och äcklig

jag egentligen är

jag gömmer mina ögon

så dom inte ska se

att ljuset har slocknat

sen skyndar jag mig hem

låser dörren

och gömmer mig

ingen ringer mig

för jag ringer aldrig till någon

Så ingen saknar mig längre

 

Jag tror det betyder

att jag inte längre finns




Fri vers (Fri form) av Jess1
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-13 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess1
Jess1