Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du inte är hos mig

 



Jag vet inte hur man inte saknar dej


när du inte är hos mej 
när dagarna går och blir till veckor och vad vet jag, kanske till och med till år
Lång, är en evig väntan
med falnande hopp 
och med en förtvivlande längtan som en snara stryper den min kropp..
men när dagar blir till veckor, veckor blir till månader som kanske blir till år..


Lång 
är en evig väntan


med falnande hopp…


och min längtan 
kommer sakta förtvina


tills den lämnat mig för gott




Fri vers (Fri form) av Jess1
Läst 69 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-05 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess1
Jess1