Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

 

Att sakna allt det där som alla andra gör tillsammans...




Fri vers (Fri form) av Jess1
Läst 88 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-07-16 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess1
Jess1