Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tempel av lust

Jag åt av det livet gav mig
kroppen ett tempel av luft

mannen, som han tog sig ut,
mejslades fram via ord

Lindgren och Pölsan
Smillas känsla för Høeg

jag åt det pennan gav mig
själen ett tempel av lust

moder Ullman
fader Tranströmer.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-01 12:50



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Känns väldigt sant, tror att många av oss tänker just så, och det är inte fel att "ta" eller acceptera det som bjuds. Idéer är gåvor från vem-vet-var, själv tackar jag och tar emot.
2023-05-01
  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP