Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Reflektion

Börjar ge upp.
Trotsar Gud.
Djävulen skrämmer mig inte.
Döden är en jämlike.
Famlar efter min själ.
Lyckas inte bli rädd.
Requiem, K.626 Dö skapande.
Är ett klosstorn ett eftermäle.
Kroppen vrålar efter syfte.
Jag fnissar,
jag ska plåga dig,
jag ska straffa dig,
jag ska späcka dig.
I spegeln står någon annan.




Fri vers (Fri form) av Hoddmimer
Läst 115 gånger
Publicerad 2023-05-01 22:33



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det står alltid någon annan där. bra.
2023-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Hoddmimer