Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sambatakt

Se, där går en spillra av en människa.
Glad, att han inte är jag.
Albin Lee Meldau, vilken jävla loser.
Glädje, eufori, lättja, tid,
Han, är jag.
Så lätt vi faller.
Så lätt det är att döma.
Byt ut Josefin till ett annat namn – Albin, är ett geni.
Jag förstår att han föll.
Jag faller.




Fri vers (Fri form) av Hoddmimer
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-08-03 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hoddmimer