Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets låntagare

 

 

Alla som föds
får ett speciellt lån
livet

längden på lånen varierar

tänker ofta på det
i min vardag

vet hur viktigt det är
i mina relationer med andra




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-05-03 09:41



Bookmark and Share


  Susen VIP
Du förmedlar orden som fint. Relationer till andra så värdefullt att vårda - tillsammans
2023-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så viktigt det är att ta vara på det som är nu...
2023-05-07

  Anya VIP
Joo allt har vi bara till låns. Gäller att vara rädd om de viktigaste sakerna vi lånar.....som barnen, mannen, föräldrar, syskon, vänner etc.
2023-05-04

  Kajan VIP
Ödmjukhet, tänker jag; en fin påminnelse om det viktiga i att verkligen leva ett liv, inte ta det för givet, just för att det är givet som en gåva från början.
2023-05-04

  Eva Langrath VIP
Tänkvärda ord.
2023-05-04

  Respons VIP
Får av någon anledning upp bilden av Gud som bibliotekarie... Tänkvärd dikt!
2023-05-03

  Sparvögat VIP
I din själ bor stor visdom ~ tack
för att jag får ta del av den…
2023-05-03

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att ha perspektiv
på livet och vår tillvaro.
2023-05-03

  Kungskobran VIP
Min relation
är en direkt funktion
på mitt eget sätt
så är det, rätt och slätt
2023-05-03

  Maria Sundelin VIP
Livet är en gåva på gott och ont
Kramar
2023-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP