Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När i hela världen när

Trauma är ett stål klätt i kött.
Sätt en klänning på henne
och låtsas att det är vår.

I bakgrunden sanning som undrar
När i hela världen När?
lukten av smältande smink
smaken av hopp
känslan av gräs under fötter
som springer för livet.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-05-03 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP