Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fatal odal

 

Vättar och bönder

hade samarbetsavtal

långt innan EU

skriver dock ej kontrakt med

dess Brysselkål-huvuden

 

    




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-11 23:17



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Det var bättre förr.
2023-09-12

    Sefarge VIP
Haa allmogens knytt
har allt sin egen stig
att vandra,även långt
ifrån andra "Aliens"
såsom Nato-ufon
i cyber som i kärn
-vapen fylld rymd?
2023-09-12

  överlevaren VIP
Rotade ord som går i god jord….
2023-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP